Mieszanka do pieczenia bez glutenu i cukru rafinowanego, która w mgnieniu oka stworzy czekoladowe brownie, które możesz zaoferować swoim dzieciom.
Producent: Schär
Waga:350 g
Kod ean:
Produkt:bezglutenowy, bez laktozy, wegetariański
Składniki:cukier trzcinowy nierafinowany , skrobia kukurydziana , maka kukurydziana , kakao w proszku , łezki czekolady 7,4% ( cukier , masa kakaowa 33% , masło kakaowe , emulgator: lecytyna SOJOWA ; naturalny aromat ), mąka ryżowa , mąki z soczewicy , skrobia modyfikowana z tapioki , substancja zagęszczająca: guma tara.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 1598/377 Tłuszcz 3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.8 g Węglowodany 81 g w tym cukry 42 g Błonnik 4.8 g Białko 4.1 g Sól 0.02 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie:foliowo - papierowe
Kraj pochodzenia:Austria
16.52 zł
Mieszanka do wypieku brownie, bezglutenowa to szybki i niezawodny sposób na przygotowanie intensywnie czekoladowego deseru o wilgotnym i miękkim wnętrzu. Wystarczy dodać kilka podstawowych składników, aby w krótkim czasie cieszyć się domowym wypiekiem bez glutenu. Starannie dobrane składniki: cukier trzcinowy i krople belgijskiej czekolady są sercem tej mieszanki do pieczenia. Mieszanka do pieczenia bez glutenu i cukru rafinowanego, która w mgnieniu oka stworzy czekoladowe brownie, które możesz zaoferować swoim dzieciom. Idealna dla osób z nietolerancją glutenu lub wszystkich, którzy chcą sięgnąć po zdrowszą alternatywę klasycznego ciasta.