Twój Koszyk

Twój koszyk jest pusty


Lemon cake - ciasto cytrynowe, bezglutenowe

Lemon cake - ciasto cytrynowe, bezglutenowe
przesuń palcem

Lemon cake - ciasto cytrynowe, bezglutenowe

Receptura opracowana specjalnie dla osób z nietolerancją glutenu. Nie zawiera pszenicy i laktozy.

Producent: Schär

Waga:250 g

Kod ean:

Produkt:bezglutenowy, bez laktozy, wegetariański

Składniki:JAJA, cukier, olej słonecznikowy, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, aromat cytrynowy 3% (cukier, pulpa i sok z cytryny 25%, syrop glukozowy, naturalny aromat), mąka kukurydziana, skrobia ryżowa, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearyoilomleczan sodu ; substancje spulchniające: winian monopotasowy, wodorowęglan sodu ; sól , ekstrakt owocowy (karob, jabłko) , substancja zagęszczająca: guma ksantanowa ; aromat naturalny.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 1780/426 Tłuszcz 22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3.5 g Węglowodany 51 g w tym cukry 22 g Białko 4.8 g Sól 0.68 g

Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Opakowanie:foliowe

Kraj pochodzenia:Włochy

Wysyłka:
2-3 dni robocze

17.98 zł

Ilość:

do koszyka

Lemon cake – ciasto cytrynowe, bezglutenowe to puszysty, delikatny wypiek o orzeźwiającym smaku i aromacie cytryny. Świetnie sprawdzi się jako deser do kawy lub herbaty, zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Przygotowane bez glutenu, idealne dla osób z nietolerancją lub wybierających dietę bezglutenową. Gotowe do podania – wystarczy rozpakować i cieszyć się jego wyjątkowym smakiem.

Może Cię zainteresuje

przesuń palcem

Inne produkty w tej kategorii