Klasyczne ciasto piaskowe o marmurkowej strukturze, powstałej z połączenia delikatnego ciasta waniliowego i wyrazistego kakao. Idealne do kawy, na podwieczorek lub jako słodka przekąska.
Producent: Schär
Waga:250 g
Kod ean:
Produkt:bezglutenowy, bez laktozy, wegetariański
Składniki:JAJA, cukier , olej słonecznikowy , mąka ryżowa , skrobia kukurydziana , substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol ; maka kukurydziana , kakao w proszku 1,7% , skrobia ryżowa , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; substancje spulchniające: disodium diphosphate , wodorowęglan sodu ; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa , locust bean gum ; sól , acidity regulator: kwas winowy ; naturalne aromaty.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość odżywcza 1818/435 Tłuszcz 22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3.2 g Węglowodany 53 g w tym cukry 21 g Błonnik 2.6 g Białko 5.1 g Sól 0.83 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie:foliowe
Kraj pochodzenia:Włochy
17.68 zł
Marmorkuchen – ciasto kakaowe, bezglutenowe to klasyczne ciasto piaskowe o marmurkowej strukturze, powstałej z połączenia delikatnego ciasta waniliowego i wyrazistego kakao. Idealne do kawy, na podwieczorek lub jako słodka przekąska. Dzięki starannie dobranym składnikom bezglutenowym zachowuje puszystość i smak tradycyjnego wypieku, będąc jednocześnie odpowiednim wyborem dla osób z nietolerancją glutenu. Gotowe do spożycia bez konieczności pieczenia.