Twój Koszyk

Twój koszyk jest pusty


Ciabatta- bułki do zapiekania, bezglutenowe

Ciabatta- bułki do zapiekania, bezglutenowe
przesuń palcem

Ciabatta- bułki do zapiekania, bezglutenowe

Chrupiąca skórka i lekka struktura to gwarancja smaku.

Producent:Schar

Waga:200 g

Kod ean:

Produkt:bezglutenowy, bez laktozy, bez cukru, wegetariański

Składniki:woda, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, błonnik roślinny, drożdże, mąka ryżowa, dekstroza, izolat białkowy z soi, olej roślinny, zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza; sól, regulator kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy

Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 900/213 Tłuszcz 1.8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.3 g Węglowodany 41 g w tym cukry 2.7 g Błonnik 8.3 g Białko 4.1 g Sól 1 g

Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Opakowanie:foliowe

Kraj pochodzenia:Włochy

Wysyłka:
2-3 dni robocze

14.70 zł

Ilość:

do koszyka

Ciabatta bezglutenowa to pyszne, chrupiące bułki, które idealnie sprawdzą się jako dodatek do różnych potraw lub jako samodzielna przekąska. Dzięki swojej lekkiej strukturze i chrupiącej skórce, doskonale nadają się do zapiekania, tworząc smaczną bazę do ulubionych nadzień.

Bezglutenowa ciabatta do dalszego odpieku.

Może Cię zainteresuje

przesuń palcem