Chrupiąca skórka i lekka struktura to gwarancja smaku.
Producent:Schar
Waga:200 g
Kod ean:
Produkt:bezglutenowy, bez laktozy, bez cukru, wegetariański
Składniki:woda, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, błonnik roślinny, drożdże, mąka ryżowa, dekstroza, izolat białkowy z soi, olej roślinny, zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza; sól, regulator kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 900/213 Tłuszcz 1.8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.3 g Węglowodany 41 g w tym cukry 2.7 g Błonnik 8.3 g Białko 4.1 g Sól 1 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie:foliowe
Kraj pochodzenia:Włochy
14.70 zł
Ciabatta bezglutenowa to pyszne, chrupiące bułki, które idealnie sprawdzą się jako dodatek do różnych potraw lub jako samodzielna przekąska. Dzięki swojej lekkiej strukturze i chrupiącej skórce, doskonale nadają się do zapiekania, tworząc smaczną bazę do ulubionych nadzień.
Bezglutenowa ciabatta do dalszego odpieku.