Delikatna konsystencja i intensywny czekoladowy smak zadowolą każdego miłośnika słodkości – również na diecie roślinnej.
Producent:Gandola
Waga:200 g
Kod ean:
Produkt:ekologiczny, wegański, bez tłuszczu palmowego
Składniki:cukier trzcinowy*, kakao odtłuszczone w proszku* 19,8%, olej słonecznikowy*, mąka z SOJA*, ORZECHY LASKOWE*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny. *składniki pochodzące z konrtrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 2072/496 Tłuszcz 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5 g Węglowodany 57 g w tym cukry 50 g Błonnik 6.9 g Białko 7.2 g Sól 0.1 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie:Słoik szklany
Kraj pochodzenia:Włochy
13.86 zł
Krem czekoladowy wegański BIO to pyszna i naturalna alternatywa dla tradycyjnych kremów do smarowania. Wyprodukowany z certyfikowanych składników ekologicznych, bez dodatku mleka i oleju palmowego, idealnie sprawdzi się na kanapce, naleśnikach czy jako dodatek do deserów. Delikatna konsystencja i intensywny czekoladowy smak zadowolą każdego miłośnika słodkości – również na diecie roślinnej.