Idealny do smarowania pieczywa, naleśników czy jako dodatek do deserów i wypieków.
Producent:Gandola
Waga:200 g
Kod ean:
Produkt:ekologiczny, wegański, bez tłuszczu palmowego
Składniki:cukier trzcinowy*, ORZECHY LASKOWE*, olej słonecznikowy*, kakao odtłuszczone w proszku* 7,5%, mąka z SOJA*, emulgator: ecytyna SOJOWA, aromat naturalny. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 2129/509 Tłuszcz 25 g Węglowodany 63 g w tym cukry 58 g Błonnik 3.9 g Białko 6 g Sól 0.1 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie:Słoik szklany
Kraj pochodzenia:Włochy
13.86 zł
Krem czekoladowy z orzechami laskowymi wegański BIO to połączenie intensywnego smaku kakao z delikatną nutą orzechów, stworzone z myślą o miłośnikach roślinnych słodkości. Nie zawiera mleka ani oleju palmowego, a wszystkie składniki pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych. Idealny do smarowania pieczywa, naleśników czy jako dodatek do deserów i wypieków.