Wysokobiałkowe pieczywo chrupkie BIO bez glutenu. Idealne dla aktywnych i osób na diecie. Ekologiczne składniki, doskonały smak.
Producent:Eko Wital
Waga:100 g
Kod ean:
Produkt:ekologiczny, bezglutenowy, bez laktozy
Składniki:mąka z soczewicy (czerwonej i brązowej)*, mąka z z żółtego grochu*, sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 1449/342 Tłuszcz 1.2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.2 g Węglowodany 58 g w tym cukry 4.2 g Błonnik 3.5 g Białko 22.2 g Sól 0.8 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie:papierowe
Kraj pochodzenia:Czechy
6.88 zł
Pieczywo chrupkie protein bezglutenowe BIO to idealna propozycja dla osób aktywnych, dbających o zdrową dietę i zwiększoną podaż białka. Wypiekane z naturalnych, ekologicznych składników, bez dodatku glutenu i sztucznych ulepszaczy. Lekka, chrupiąca forma sprawia, że świetnie sprawdza się jako przekąska lub baza do zdrowych kanapek w ciągu dnia.
Wyprodukowane wyłącznie z mąk z roślin strączkowych Produkt bezglutenowy.