Idealny do klasycznych i wegetariańskich zapiekanek. Delikatny smak i sprężysta struktura.
Producent: Schär
Waga:250 g
Kod ean:
Produkt:bezglutenowy, wegetariański
Składniki:skrobia kukurydziana, JAJA 23%, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja zagęszczająca: guma guar.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość odżywcza 1592/376 Tłuszcz 4.2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.6 g Węglowodany 76 g w tym cukry 0.3 g Błonnik 2.2 g Białko 7.6 g Sól 0.12 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie:foliowe
Kraj pochodzenia:Włochy
20.19 zł
Makaron lasagne jajeczny, bezglutenowy to doskonała baza do przygotowania tradycyjnej włoskiej zapiekanki w wersji bezglutenowej. Wzbogacony jajkami, ma delikatny smak i odpowiednią elastyczność, co pozwala na łatwe układanie warstw i równomierne zapiekanie. Idealnie komponuje się zarówno z mięsno-pomidorowym ragu, jak i wegetariańskimi farszami. To idealny wybór dla osób unikających glutenu, nie rezygnujących z klasycznych dań.
Bezglutenowy makaron jajeczny lasagna. Nie wymaga wcześniejszego gotowania. Jaja pochodzą od kur z wolnego wybiegu.