Bezglutenowa wersja klasycznej francuskiej bagietki.
Producent:Schar
Waga:175 g
Kod ean:
Produkt:bezglutenowy, bez laktozy, wegański
Składniki:skrobia kukurydziana , woda , zaczyn 19% (woda, mąka ryżowa) , mąka ryżowa , włókno roślinne (psyllium, bambus) , olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju oleinowego , białko sojowe , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; skrobia ryżowa , zarodki kukurydzy , drożdże , syrop ryżowy , sól jodowana (sól, jodek potasu) .
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 1047/248 Tłuszcz 3.7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.4 g Węglowodany 46 g w tym cukry 4.9 g Błonnik 7.4 g Białko 4.4 g Sól 1 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie:foliowe
Kraj pochodzenia:Włochy
10.86 zł
Baguette – bagietka do zapiekania bezglutenowa to idealny wybór dla osób ceniących chrupiące pieczywo, które jednocześnie jest lekkie i delikatne. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do zup, sałatek lub bazę do domowych kanapek i zapiekanek. Wypiekana bez glutenu, na bazie starannie dobranych składników, gwarantuje nie tylko doskonały smak, ale i bezpieczeństwo dla osób na diecie bezglutenowej. Wystarczy wstawić na kilka chwil do piekarnika i gotowe. Idealna na twoją następną kanapkę.