Można je jeść na wiele sposobów – smażone, pieczone, dodane do sałatek, zup czy dań stir-fry.
Producent:Lunter
Waga:200 g
Kod ean:8586024422629
Produkt:wegański, bez glutenu, ekologiczny
Składniki: min. 57% SOI*, woda, substancje koagulujące (substancje pomocnicze / minerały): chlorek wapnia (wapń), chlorek magnezu (magnez). *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 608/146 Tłuszcz 8.5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.3 g Węglowodany 1.8 g w tym cukry 0.5 g Błonnik 1 g Białko 15 g Sól 0.03 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Opakowanie:plastikowe
Kraj pochodzenia:Słowacja
8.25 zł
Tofu naturalne Bio to produkt pochodzący z ekologicznych upraw, który stanowi doskonałe źródło białka roślinnego. Zawiera cenne witaminy, takie jak witamina B1, B2, B6 oraz witaminę E, wspierające układ nerwowy i odporność. Wartości odżywcze to również niskie ilości tłuszczów nasyconych i cholesterolu, co czyni je zdrowym wyborem dla osób na diecie. Tofu naturalne bio jest bogate w minerały, m.in. żelazo, wapń i magnez, niezbędne dla zdrowych kości i mięśni. Można je jeść na wiele sposobów – smażone, pieczone, dodane do sałatek, zup czy dań stir-fry. To uniwersalny składnik, który wprowadza do diety smak i wartości odżywcze, wspierając zdrowy styl życia.