Produkt o łagodnym smaku i aromacie, bogaty w witaminy i minerały, idealny do sałatek, przekąsek i wykwintnych dań.
Producent:Andechser Natur
Waga:100 g
Kod ean:4104060011641
Produkt:ekologiczny
Składniki:ser camembert BIO dojrzewający ok 8 dni
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 1302/314, Tłuszcz 26 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g; Węglowodany 0,1 g; w tym cukry 0,1 g; Białko 20 g; Sól 1,6 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w temperaturze max +8 st. C.
Opakowanie:papierowe
Kraj pochodzenia:Niemcy
14.50 zł
Ser camembert Bio to ekologiczny, naturalny ser produkowany według tradycyjnej receptury na specjalnej formie, co gwarantuje jego niepowtarzalny smak i aromat. Jego delikatna, kremowa konsystencja i łagodny, serowy aromat sprawiają, że jest to idealny produkt dla miłośników wysokiej jakości serów. Camembert Bio jest bogaty w białko, witaminy A, D oraz witaminy z grupy B, a także wapń i fosfor, które wspierają zdrowie kości i układ nerwowy. Doskonale sprawdza się jako dodatek do sałatek, pieczywa, grzanek czy deserków, a także jako składnik wykwintnych dań i przekąsek. Z tego sera można przygotować pyszne zapiekanki, tartę, czy desery typu fondue. Ser camembert Bio to doskonały wybór dla osób ceniących produkty ekologiczne i naturalne, które zapewniają wyjątkową serową przyjemność.