Starannie skomponowana mieszanka ryżu i suszonych grzybów pozwala w zaledwie 15 minut stworzyć aromatyczną i kremową potrawę.
Producent:Nicolas Vahe
Waga:300 g
Kod ean:5707644388031
Produkt:wegetariański
Składniki:ryż Carnaroli, grzyby borowik szlachetny 3,5% (Boletus Edulis), bulion warzywny (sól, cebula, marchewka, brązowy cukier, pomidor, szczypiorek, pietruszka, kurkuma), cebula, sól. Może zawierać śladowe ilości glutenu i mleka.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:wartość odżywcza 1510/361, tłuszcz: 0,6 g, w tym kwasy tłuszcze nasycone: 0,2 g, węglowodany: 79 g; w tym cukry: 0,5 g, białko: 6,8 g, sól: 1,67 g, błonnik: 2,6 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie:papierowe
Kraj pochodzenia:Dania
37.50 zł
Risotto grzybowe to szybki i stylowy sposób na przygotowanie wyjątkowego dania bez wysiłku. Starannie skomponowana mieszanka ryżu i suszonych grzybów pozwala w zaledwie 15 minut stworzyć aromatyczną i kremową potrawę, która idealnie sprawdzi się zarówno jako przystawka dla kilku osób, jak i pełnowartościowy obiad dla czterech. Wystarczy dodać odrobinę oliwy z oliwek, śmietany i świeżo startego parmezanu, aby uzyskać danie o głębokim, leśnym smaku, idealne na codzienną kolację lub przyjęcie.