Bez konserwantów i sztucznych dodatków, pasta ta to zdrowy wybór dla osób ceniących sobie roślinne jedzenie.
Producent:Lunter
Waga:75 g
Kod ean:8586024421554
Produkt:wegański
Składniki:woda, ciecierzyca 17 %, olej rzepakowy, tofu 12 % (nasiona SOI, woda), napój SOJOWY (woda, nasiona SOI), okara (woda, nasiona SOI), sos SOJOWY (woda, nasiona SOI, fermentowana PSZENICA – nie zawiera glutenu, sól), modyfikowana skrobia kukurydziana, suszona cebula 2,4 %, musztarda (woda, nasiona GORCZYCY, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), sok cytrynowy z soku zagęszczonego, sól morska 0,5 %, skrobia kukurydziana, suszone wodorosty 0,4 %, drożdże, czosnek w proszku, czarny pieprz, sól, kwas: kwas cytrynowy
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 726/175 kcal, Tłuszcz 13 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g; Węglowodany 8,1 g; w tym cukry 0,5 g; Białko 5,3 g; Sól 0,9 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Opakowanie:plastikowe
Kraj pochodzenia:Słowacja
4.20 zł
Pasta z tofu seafoo to wyjątkowy produkt roślinny, oferuje niepowtarzalne doznania kulinarne. Wytwarzana z wysokiej jakości składników, pasta jest bogata w białko roślinne oraz witaminy z grupy B, a także minerały, takie jak żelazo i wapń, co czyni ją wartościowym dodatkiem do diety. Jej intensywny smak sprawia, że doskonale komponuje się z pieczywem, krakersami oraz świeżymi warzywami, a także jako składnik sałatek czy wrapów. Pasta z tofu seafoo może być również wykorzystana jako baza do szybkich sosów lub dipów, co czyni ją wszechstronnym produktem w każdej kuchni. Dzięki swojej kremowej konsystencji, jest łatwa do rozprowadzenia, co sprawia, że idealnie nadaje się na przekąski na każdą okazję. Bez konserwantów i sztucznych dodatków, pasta ta to zdrowy wybór dla osób ceniących sobie roślinne jedzenie.