Pełna roślinnego białka, idealna do kanapek, przekąsek lub jako dip do świeżych warzyw.
Producent:Lunter
Waga:150 g
Kod ean:8586001012744
Produkt:wegański, bez glutenu
Składniki:32 % tofu (nasiona soi, woda), woda, okara (woda, nasiona soi), 9 % cebula, 6 % suszone drożdże (drożdże, ekstrakt słodowy jęczmienny), olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, musztarda (woda, nasiona gorczycy, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), sól.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość odżywcza 564/136 Tłuszcz 9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.8 g Węglowodany 3.3 g w tym cukry 0.5 g Błonnik 3.8 g Białko 8.5 g Sól 1.1 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. również po otwarciu. i spożyć w ciągu 24 godzin.
Opakowanie:plastikowe
Kraj pochodzenia:Słowacja
6.50 zł
Pasta z tofu delikatna to klasyk i bestseller, którego nie bez powodu kochają miłośnicy zdrowego odżywiania. To pierwsza pasta tofu, którą stworzyliśmy, i od lat zachwyca swoim kremowym, wytrawnym smakiem. Jest bogata w roślinne białko, witaminy z grupy B oraz składniki mineralne, wspierając codzienną dietę i dobre samopoczucie. Doskonale sprawdza się jako smarowidło na kanapki, przekąska czy dip do świeżych warzyw. Posiada prosty skład, co czyni ją zdrowym wyborem na każdą porę dnia – zawsze gotowa do spożycia. To uniwersalny produkt, który dodaje smaku i wartości odżywczych Twoim posiłkom.