Wyróżnia się delikatnym smakiem oraz aksamitną konsystencją, idealną do przygotowywania potraw, deserów i wypieków. Nie zawiera glutenu ani sztucznych dodatków.
Producent:Natumi
Pojemność:200 ml
Kod ean:
Produkt: bez laktozy, bezglutenowy, ekologiczny
Składniki:woda, olej słonecznikowy* (15 %), SOJA* (6,2 %), syrop glukozowy*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska. (*certyfikowany składni ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal Tłuszcz - 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,0 g w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,9 g w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10,5 g Węglowodany - 2,2 g w tym cukry - 2,0 g Błonnik - 0,8 g Białko -
Warunki przechowywania:Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
Opakowanie:Karton papierowy
Kraj pochodzenia:Niemcy
5.39 zł
Krem sojowy do gotowania i pieczenia bezglutenowy BIO to naturalny i zdrowy wybór do Twojej kuchni. Wykonany z ekologicznych soi, wyróżnia się delikatnym smakiem oraz aksamitną konsystencją, idealną do przygotowywania potraw, deserów i wypieków. Nie zawiera glutenu ani sztucznych dodatków, co sprawia, że jest doskonały dla osób na diecie bezglutenowej oraz wegańskiej. Jako produkt BIO, krem sojowy dostarcza cennych wartości odżywczych, zapewniając zdrową alternatywę w codziennej diecie.
Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia. Produkt UHT.