Twój Koszyk

Twój koszyk jest pusty


BIO

Krem migdałowy do gotowania i pieczenia bez cukru i bezglutenowy BIO

Krem migdałowy do gotowania i pieczenia bez cukru i bezglutenowy BIO
przesuń palcem
BIO

Krem migdałowy do gotowania i pieczenia bez cukru i bezglutenowy BIO

Dzięki swojej aksamitnej konsystencji doskonale komponuje się z różnymi daniami, zarówno słodkimi, jak i wytrawnymi. Produkt w 100% naturalny, bezglutenowy, bez sztucznych dodatków.

Producent:Natumi

Pojemność:200 ml

Kod ean:

Produkt:bez laktozy, bezglutenowy, ekologiczny

Składniki:woda, olej słonecznikowy*, MIGDAŁY* (3 %), substancje zagęszczające: guma gellan, mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość energetyczna - 280 kJ/68 kcal Tłuszcz - 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,1 g kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 4,5 g Węglowodany - 0,2 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 0,5 g Białko - 0,8 g Sól - 0,

Warunki przechowywania:Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.

Opakowanie:Karton papierowy

Kraj pochodzenia:Niemcy

Wysyłka:
2-3 dni robocze

5.79 zł

Ilość:

do koszyka

Krem migdałowy do gotowania i pieczenia bez cukru i bezglutenowy BIO to wyjątkowy produkt, który zachwyca naturalnym smakiem migdałów. Powstały z najlepszej jakości ekologicznych migdałów, bez dodatku cukru, idealny do przygotowywania zdrowych potraw, deserów czy wypieków. Dzięki swojej aksamitnej konsystencji doskonale komponuje się z różnymi daniami, zarówno słodkimi, jak i wytrawnymi. Produkt w 100% naturalny, bezglutenowy, bez sztucznych dodatków – doskonały dla osób na diecie bezglutenowej, wegańskiej oraz tych, którzy unikają cukru.

Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.

Może Cię zainteresuje

przesuń palcem

Inne produkty w tej kategorii