Wyprodukowany z wysokiej jakości hiszpańskiego mleka koziego, w ekologicznych szklanych słoiczkach. Idealny na zdrowe desery, smoothie i dodatki do śniadań.
Producent:Cantero de letur
Waga:250 g
Kod ean:8437012799851
Produkt:ekologiczny
Składniki:słodzony jogurt z MLEKA koziego* 80% (pasteryzowane pełne MLEKO kozie*, syrop z agawy*, zywe kultury bakterii), wsad z mango* 20% (syrop z agawy*, mango* 35%, woda, skrobia z tapioki*, ekstrakt z wanilii*, koncentrat soku z cytryn*). *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100 g produktu:wartość odżywcza 425/108, Tłuszcz 4,3 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,9 g; Węglowodany 14 g; w tym cukry 12 g; Białko 3,2 g; Sól 0,06 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w temperaturze od +1 do +8 st. C.
Opakowanie:2 x słoik szklany 125g
Kraj pochodzenia:Hiszpania
17.90 zł
Jogurt kozi z mango i wanilią Bio to naturalny, ekologiczny produkt, który powstał z wysokiej jakości hiszpańskiego mleka koziego. Delikatny, kremowy jogurt wzbogacony jest słodzonym syropem z agawy oraz aromatyczną wanilią, co nadaje mu wyjątkowego smaku. Dzięki zawartości mleka koziego, jest bogaty w łatwo przyswajalne białko, witaminy z grupy B, wapń oraz korzystne kwasy tłuszczowe, wspierając zdrowie układu kostnego i układu nerwowego. Produkt jest źródłem naturalnych antyoksydantów i witaminy C, które wspomagają odporność. Doskonale komponuje się z owocami, płatkami, musli, a także świetnie sprawdzi się jako dodatek do deserów czy smoothie. Pakowany w ekologiczne, szklane słoiczki, jest przyjazny dla środowiska i idealny dla świadomych konsumentów. Z tego jogurtu można przygotować lekkie desery, koktajle, czy dodać go do naleśników i placków, wzbogacając ich smak i wartość odżywczą.