Doskonały wybór dla osób ceniących naturalne i zdrowe produkty mleczne.
Producent:Cantero de letur
Waga:250 g
Kod ean:8437000140979
Produkt:ekologiczny
Składniki:MLEKO kozie pełne pasteryzowane BIO, żywe kultury bakterii, bifidobakterium.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:wartość odżywcza 302/72, Tłuszcz 4,4 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6 g; Węglowodany 4,3 g; w tym cukry 2,9 g; Białko 3,9 g; Sól 0,1 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w temperaturze od +1 do +8 st. C.
Opakowanie:2 x słoik szklany 125g
Kraj pochodzenia:Hiszpania
16.20 zł
Jogurt kozi bifidus Bio to naturalny, pełnotłusty jogurt na bazie ekologicznego mleka koziego, wyprodukowany w Hiszpanii. Zawiera żywe kultury bakterii, w tym bifidobakterium, które wspierają zdrową florę jelitową i poprawiają trawienie. Ten bio jogurt jest źródłem cennych witamin, takich jak witamina B12, D oraz wapnia, które korzystnie wpływają na układ kostny i odporność. Dzięki swojemu delikatnemu smakowi doskonale komponuje się z owocami, miodem czy musli, ale można go także używać jako składnik do smoothie czy deserów. Ekologiczne, szklane słoiczki podkreślają dbałość o środowisko i wysoką jakość produktu. To doskonały wybór dla osób ceniących naturalne i zdrowe produkty mleczne.