Świetnie sprawdza się jako samodzielny posiłek, dodatek do musli, owoców, a także jako baza do zdrowych smoothies. Nie zawiera sztucznych dodatków i konserwantów.
Producent:Cantero de letur
Waga:420 g
Kod ean: 8437000140313
Produkt:ekologiczny
Składniki:pasteryzowane mleko kozie BIO, żywe kultury bakterii
Wartość odżywcza w 100 g produktu:wartość odżywcza 302/72, Tłuszcz 4,4 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6 g; Węglowodany 4,3 g; w tym cukry 2,9 g; Białko 3,9 g; Sól 0,1 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w temperaturze od +1 do +8 st. C.
Opakowanie:Słoik szklany.
Kraj pochodzenia:Hiszpania
20.50 zł
Jogurt kozi Bio to naturalny i zdrowy produkt pochodzący od certyfikowanych ekologicznych gospodarstw, który wyróżnia się wyjątkowym smakiem i delikatną konsystencją. Jest bogaty w cenne składniki odżywcze, takie jak białko, wapń, magnez oraz witaminy z grupy B, a także probiotyki wspomagające układ trawienny. Dzięki swojemu naturalnemu procesowi produkcji nie zawiera sztucznych dodatków i konserwantów, co czyni go idealnym wyborem dla osób ceniących zdrowy styl życia. Bio jogurt kozi świetnie sprawdza się jako samodzielny posiłek, dodatek do musli, owoców, a także jako baza do zdrowych smoothies. Można go również wykorzystać do przygotowania domowych deserów, np. jogurtowych mousse’ów czy ciast. To produkt, który łączy smak i zdrowie, wspierając dobre samopoczucie i kondycję organizmu.