Wykonana z wysokiej jakości fasoli oraz aromatycznego sosu pomidorowego, stanowi bogate źródło białka, błonnika oraz witamin z grupy B, a także witaminy C i potasu.
Producent:Primavika
Waga:440 g
Kod ean:5900672305012
Produkt:wegański, bez glutenu, pasteryzowany
Składniki:woda, fasola* (67 %), koncentrat pomidorowy* (15 %), cebula*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana natywna, bulion wegetariański* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej słonecznikowy*), olej słonecznikowy*, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól), sól morska, subsancja zagęszczająca: guma guar, zioła* (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość eneregtyczna: 564 kJ / 134 kcal Tłuszcz: 0,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 22 g w tym cukry: 3,8 g Błonnik: 4,7 g Białko: 6,7 g Sól: 0,62 g
Informacja alergenna:Może zawierać SELER.
Warunki przechowywania:Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
Opakowanie:Słoik szklany
Kraj pochodzenia:Polska
17.19 zł
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa Bio to smakowity i zdrowy produkt, idealny dla osób ceniących sobie naturalną żywność i dietę bezglutenową. Wykonana z wysokiej jakości fasoli oraz aromatycznego sosu pomidorowego, stanowi bogate źródło białka, błonnika oraz witamin z grupy B, a także witaminy C i potasu. Produkt jest nie tylko smaczny, ale i odżywczy, wspierając prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego oraz wzmacniając odporność. Fasola w sosie pomidorowym Bio świetnie komponuje się z ryżem, kaszą, makaronem lub jako dodatek do sałatek i dań głównych. Dzięki starannemu przygotowaniu, produkt zachowuje naturalny smak i wartości odżywcze, będąc doskonałym wyborem dla wegan, wegetarian oraz osób z nietolerancją glutenu. To praktyczne i zdrowe rozwiązanie na szybki posiłek, który dostarczy Ci energii na cały dzień.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.